Wrappen

IQ Car Service – Hét juiste adres om je voertuig te laten wrappen

Met het wrappen van uw auto geeft u uw voertuig een geheel nieuwe kleur zonder dat deze wordt overgespoten. U kunt de carrosserie – in gedeelten of in haar geheel – een eigen spectaculaire kleur(combinatie) laten geven. Lagen aansluitend naast of op elkaar, mat, glanzend of een spannende combinatie van beide. In principe is alles mogelijk: foto’s, afbeeldingen, belettering, bestaande prints of een eigen ontwerp.

CONTACTOFFERTE

IQ Car Service biedt de volgende mogelijkheden aan:

Wrap Colour:
Elke kleur geeft een andere look van uw voertuig

Wrap Detail:
Wrappen tot in detail, wij zoomen in op elke mm van uw voertuig

Wrap Design:
Wij maken van uw voertuig een ware eyecatcher

Reclamebelettering:
In elke stijl een mooie belettering op uw voertuig

Dewrappen:
Stickers verwijderen zonder schade aan uw lak

Wrappen van A tot Z

Wrap Colour

Het plaatwerk wordt, na zorgvuldig te zijn geïnspecteerd, gereinigd, ontvet en gepolijst. Daarna wordt het als het ware gesealed met een sterke, strakke folie. Vooral de analyse van de conditie van de lak en voorbehandeling van het plaatwerk krijgen alle aandacht bij IQ Car Service. Deze fase is essentieel voor een verbluffend eindresultaat. Komen we beschadigingen tegen, dan worden die in overleg met u hersteld alvorens het voertuig verder in behandeling gaat.

Wrappen is nooit een standaardactie. Soms moeten accessoires worden gedemonteerd of vraagt de staat van de lak en de conditie van het plaatwerk om reparaties. Wordt de auto geheel of gedeeltelijk gewrapt? Deze details hebben consequenties voor de werkduur en de kosten. Deze zaken worden van tevoren begroot en met u afgestemd.

Wrap Detail

IQ Car Service verstaat de kunst van het wrappen letterlijk tot in detail. Uw motorkap of dak in een afwijkende kleur? Of liever uw portieren? We verzorgen niet alleen grote ‘oppervlakkige’ wrapping, we omwikkelen ook onderdelen of accessoires met de folie naar keuze. We pakken spiegels in, spoilers, ongewenste chromen details, maar ook elementen in het interieur.

Wrap Design

Met folies en stickers kunnen spectaculaire combinaties worden gemaakt waardoor uw voertuig een echte blikvanger wordt. Allerlei vormen, motieven, belijning, cirkels en combinaties van mat en glans geven uw auto of bestelwagen een geheel eigen look and feel. Vraag ons naar de mogelijkheden of overleg uw design met ons.

Reclamebelettering

IQ Car Service is specialist in reclamebelettering. Wij kunnen uw voertuig voorzien van pakkende tekst, opvallende logo’s of speelse patronen uit uw huisstijl. Ook verloren delen van uw belettering, bijvoorbeeld ten gevolgde van schade, worden door ons secuur teruggebracht. Wij werken in uw opdracht of desgewenst in overleg met uw reclamebureau.

Dewrappen

IQ Car Service verzorgt ook dewrapping, het verwijderen van de kunststoflaag. Wilt u een andere kleur of een ander design dan de bestaande wrapping, dan moet de oude laag zorgvuldig worden verwijderd. Daarna moet de auto worden ontvet, lijmresten moeten worden verwijderd en tenslotte wordt de auto gepolijst om weer een spiegelgladde ondergrond te garanderen.  Ook deze specialistische werkzaamheden worden door IQ Car Service met verve verricht.

Wilt u meer informatie of heeft u speciale wensen die u wilt bespreken? Dat kan. Neem contact met ons op en wij gaan met u in gesprek om uw wensen werkelijkheid te maken.

CONTACTOFFERTE

Wrap colour

Wrap detail

Wrap design

Dewrappen

Reclamebelettering