Over IQ Car Service

 

IQ Car Services is een toonaangevend bedrijf in het duurzaam verfraaien van uw auto, motor, boot of caravan. Het is gespecialiseerd in poetsen, car detailing, tinten en wrappen. Daarbij gebruiken wij uitsluitend middelen en materialen van A-merkfabrikanten. Uw voertuig ondergaat  eerst – gratis en vrijblijvend – een analyse. Daarna ontvangt u op maat een prijsindicatie voor de gewenste behandeling. Zo bent u van tevoren exact op de hoogte van de mogelijkheden en kunnen wij uw wensen waarmaken. Dat is onze belofte.

IQ Car Service werkt in opdracht van leasemaatschappijen, autoschadebedrijven, -dealers, -handelaren, -customizers en bedrijven met een eigen wagenpark. Wij werken ook rechtstreeks voor particulieren. De diensten die IQ Car Service aanbiedt, zijn op hoofdlijn:

Behalve personenauto’s poetst, polijst, pimpt en perfectioneert het bedrijf vracht- en bestelauto’s, motoren, boten en caravans. Ook de verzorging van het interieur van uw voertuig is bij ons in vakkundige handen.

IQ Car Service is in 2013 opgericht door Salih Ulusoy. Hij legde de basis voor zijn activiteiten al in 2006 vanuit zijn passie voor mooie auto’s. Zijn ambitie was en is het nog extremer verfraaien van bolides. Daarvoor volgde hij door de loop der jaren cursussen bij fabrikanten, bezocht hij vakbeurzen en volgde hij wereldwijd de ontwikkelingen. Hij maakte zich de nieuwste technieken eigen. Van high tech lakbehandelingen tot het tinten van glas en van het wrappen van de complete carrosserie en accessoires.

IQ Car Services is uitgegroeid tot expert in styling en detailing. Net als de specialisten van zijn team laat Salih Ulusoy zichzelf ook regelmatig bijscholen tijdens trainingen van zijn A-merkfabrikanten. In binnen- en buitenland vindt hij de nieuwste technieken, verbeterde procedés en nóg mooiere materialen. Het bedrijf werkt uitsluitend met de marktleiders in de branche, zoals bijvoorbeeld foliefabrikanten Avery Dennison en 3M en Johnsons en Sunguard voor het tinten van ramen.

IQ Car Service is gevestigd op het Haarlemse Businesspark Waardpolder. Het beschikt over een terrein van 2.000 m² met een gebouw van 450 m² waarin een stijlvolle ontvangst en de ultramoderne werkplaats zijn gevestigd. Zakelijke relaties en particulieren zijn welkom op afspraak van maandag tot en met zaterdag. U kunt ook een afspraak inplannen in ons agendasysteem.

Smoken

KOPLAMPEN

Ramen tinten

STICKERING

POETSEN

Dewrappen

DEWRAPPEN

Polijsten

Stickering

Koplampen

folie

achterlichten smoken

detail wrapping

FOLIE

Reclamebelettering

Smoken

Wrappen

Ramen tinten

Koplampen

detailing

CARWRAPPEN

Auto poetsen

tinten

Stickering

Smoken

FOLIE