Tinten

Wilt u uw personenauto of bestelwagen een chique uitstraling geven? Vindt u het prettig om meer privacy te hebben in uw voertuig? Of stoort u zich geregeld aan de schittering van het zonlicht en de temperatuur? Dan is het blinderen of tinten van uw ruiten de ideale oplossing. Er zijn trouwens meer voordelen van het donkerder maken van uw ramen. Uw interieur wordt beter beschermd tegen de invloed van het zonlicht. Er is ook een veiligheidsaspect; bij glasbreuk houdt de folie de scherven beter bij elkaar.

IQ Car Service heeft veel ervaring met het tinten of blinderen van ramen en ruiten. Het bedrijf werkt met de beste materialen, zoals de Renegade serie van Johnson Windows folies. Op onze topmaterialen geeft de fabrikant levenslange garantie.

Bij het tinten respecteren we de wettelijke richtlijnen omtrent het blinderen van autoruiten. Immers, uw zicht mag er niet door worden belemmerd. Een van de wettelijke eisen is dat de voorruit en de zijruiten van de bestuurder en de passagier voorin een lichtdoorlaatbaarheid moeten hebben van minimaal 55 procent. De ruiten van uw achterportieren, de zijruiten daarvan en uw achterruit mogen zo donker worden gemaakt als u zelf wenst. De folies of films die wij aanbieden, hebben transparantiepercentages van 5, 15, 20, 35 of 50%.

WIJ BLINDEREN / TINTEN MET JOHNSON WINDOW FILMS