Waarom detailing?

De lak van uw auto veroudert eigenlijk al op het moment dat deze bij de dealer naar buiten gaat en aan licht en weersinvloeden wordt blootgesteld. Allerlei processen werken in op de lak, waardoor dofheid optreedt. Zoals UV-straling van de zon, hagel, pekel en zure regen. Ook hars van de bomen, uitscheiding van insecten, vliegroet (slijpsel) van trams, treinen en remschijven van auto’s werken in op de lak. Door vuil in de lucht, maar ook door het wassen van de auto ontstaan er ontelbare krasjes. Na verloop van tijd verliest uw kostbare bezit letterlijk en figuurlijk zijn glans. Dan is detailing de oplossing.

Detailing

waar anderen stoppen, zoomen wij nog verder in

IQ Car Service biedt de volgende mogelijkheden aan:

Detailing

waar anderen stoppen, zoomen wij nog verder in

Detailing is het proces waarbij de lak van uw auto als het ware een verjongingskuur ondergaat. Daardoor worden de oorspronkelijke uitstraling, de weerspiegeling, de diepte en de nuances van de originele kleur teruggebracht. De auto ziet er daarna weer uit alsof deze zo uit de fabriek komt. Detailing is een proces dat veel ervaring en deskundigheid vergt. Deze kennis en vaardigheden hebben we bij IQ Car Service gegarandeerd in huis.

Allereerst wordt de auto grondig schoongespoten en daarna diep gereinigd met een speciale shampoo. Deze dingt als het ware in de poriën van de lak. In een speciale afdeling van onze werkplaats wordt de auto professioneel belicht waardoor alle oneffenheden kunnen worden opgespoord. Daarna worden deze gecorrigeerd, met speciale polijstschijven en waar nodig met de hand. Na het proces wordt de lak weer ‘verzegeld’ met een beschermingslaag, die voor extra glans en langere levensduur zorgt. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment, variërend van de beste soorten wax tot high tech glass coating. IQ Car Service volgt de internationale ontwikkelingen waardoor wij steeds de beste, actuele technologie in huis hebben. Via ons geven de leveranciers garanties af op de kwaliteit van hun producten.

Impressie Detailing

Verdient uw auto een speciale behandeling? Maak dan nu een afspraak

CONTACTAFSPRAAK